bicycle

Grad Novi Sad zvanično podržao Bike friendly program

Pismo podrške Postalo je zvanično! Grad Novi Sad podržava program Bike friendly!
 
Donosimo još lepih i pozitivnih vesti u vezi sa cikloljubivim programom. Osim što su program zavoleli i građani i građanke koji vole svoje dvotočkaše, oglasio se i Član gradskog veća zadužen za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, gospodin Nemanja Vukčević, sa svojom podrškom i lepim rečima usmerenim ovom projektu.
 
Zahvaljujemo Gradu Novom Sadu i gospodinu Vukčeviću na podršci i nadamo se da će i drugi prepoznati značaj umrežavanja biciklističkih parkinga i isticanje njihove vidljivosti.
 

 

Projekat Bike Friendly - poziv za volontere/ke

U 2013. godini NSBI je učestvovala na konkursu "Akademija održivosti" Trag fondacije i sa idejom Bike Friendly projekta stekla pravo na  realizaciju sufinansirajućeg projekta u okviru ovog programa. Edukacijama i radionicama koje su deo programa su prisustvovale članice tima za finansijsku održivost – Agneš Ć. Asodi i Judit Bednarik, koje su i osmislile koncept Bike Friendly. Osnovni cilj projekta je uticaj na rešavanje problema nedostatka parkinga za bicikle u Novom Sadu, ali i predstavljanje biciklistima i biciklistkinjama lokacija koje imaju parkinge za bicikle. 

Subscribe to bicycle