Biciklograd

Program "Biciklograd pokrenut je pod sloganom "Iskoristi sve mogućnosti bicikliranja" sa partnerima u različitim oblastima. Popuste i pogodnosti za novosadske bicikliste obezbediće prepoznatljive kompanije i institucije kulture, sporta i rekreacije, turizma, prevoza i druge. Korišćenjem "Biciklograd" kartice biciklisti i oni koji će tek početi da bicikliraju mogu da ostvare popuste od 5% do čak 50% na robu i usluge, kao i da ostvare dodatne pogodnosti. Pored ovoga korisnici programa primaće obaveštenja o biciklističkim događajima, aktivnostima i zanimljivostima, uz mogućnost odjave. Spisak pogodnosti i partnera se svakodnevno proširuje. U programu "Biciklograd" učestvuju Srpsko narodno pozorište, Novosadsko pozorište, Gradska biblioteka u Novom Sadu, biciklistički servisi Invictabike shop, Ris Cycling, Cikloteka, Fanatic i drugi.

"Biciklograd" kartice dolaze u dve verzije: jednogodišnja i dvogodišnja.

Cene kartica su 500 i 800 dinara i mogu se izraditi i preuzeti u prostorijama Novosadske biciklističke inicijative u Ise Bajića 6A (lokal 4) svakog radnog dana od 10 do 14 i utorkom i četvrtkom od 17 do 19 časova. Deo prihoda ostvarenih prodajom kartica Novosadska biciklistička inicijativa usmeriće ka programskim aktivnostima kao što su edukacija u saobraćaju, istraživanje, javno zagovaranje i promocija biciklizma u Novom Sadu.

Popusti:

Srpsko narodno pozorište 50% na jednu ili dve karte (na redovan program, odnosno sve osim premijera i gostovanja)
Novosadsko pozorište (Ujvideki szinhaz) fiksna cena karte na redovan program 200 dinara
Gradska biblioteka 50%
Ris Cycling 10%
Cikloteka 10% na servis
Invictabike 10%
Fanatic 5-20%
Tempus (U sajle, brave) 5%
Ranč "Dobro prase" - 50% na kamp noćenja, 10% na jahanje
Omladinski centar CK13 - 20% popusta na bezalkoholna pića

Elektronska prijava

Korisnici/ce se mogu prijaviti popunjavanjem online obrasca. Plaćanje se može izvršiti elektronski u ime korisnika kartice na račun udruženja:
Primalac: NSBI, Ise Bajića 6A/L4, N. Sad
Br. računa: 340-11008992-96 (Erste banka)
Svrha plaćanja: Kartica (Gold/Basic) i ime i prezime korisnika kartice
Iznos: 500 dinara (1 godina) / 800 dinara (2 godine)

Dostava

Ukoliko niste u mogućnosti da karticu preuzmete lično u prostorijama udruženja, kartica Vam može biti dostavljena biciklističkom kurirskom službom Eko Kurir, o trošku primaoca. Plaćanje kartice se može izvršiti prilikom preuzimanja, kuriru, ukoliko nije već izvršeno.