Bicikl i svetlo

Biciklom noću: poziv za volontere

Novosadska biciklistička inicijativa raspisuje poziv za učešće 20 mladih u projektu "Biciklom noću". Mladi će prilikom realizacije programa učestvovati u izradi motivacionog postera za bicikliste, steći će znanja o bezbednosti biciklista, ličnoj bezbednosti u saobraćaju i osnovna znanja o "policy" rešenjima. U saradnji sa aktivistima/kinjama NSBI i pripadnicima saobraćajne policije će na terenu deliti svetla za bicikl i razgovarati sa biciklistima i biciklistkinjama.

Ovaj program je namenjen mladima od 16 do 30 godina i učešće je besplatno.

Bicikl i svetlo

Program počinje 11. oktobra, traje približno mesec dana (aktivnosti na otvorenom zavise od vremenskih uslova). Na kraju programa učesnici/ce će dobiti sertifikate o učešću u programu. Aktivnosti se izvode uglavnom radnim danima u poslepodnevnim časovima u intervalu od 16:00 do 18:00. U okviru programa su predviđene dve zajedničke aktivnosti (edukativna i kreativna radionica). Terenske aktivnosti će biti obavljane u manjim grupama (do 5 učesnika/ca), naizmenično. Posebno ohrabrujemo prijavu žena, osoba sa invaliditetom i predstavnika/ca društveno marginalizovanih grupa.

Obrazac prijave možete skinuti klikom na LINK. Prijave primamo zaključno sa 9. oktobrom u 12:00 na e-mail office@nsbi.org.rs uz naznaku: Biciklom noću

Projekat "Biciklom noću" sprovodi Novosadska biciklistička inicijativa, a podržavaju ga Uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada i kompanija Capriolo.