U Novom Sadu benefit program za bicikliste

Program "Biciklograd" Novosadske biciklističke inicijative pokrenut je sa ciljem da se dodatno podstakne bicikliranje u Novom Sadu kroz niz različitih pogodnosti za bicikliste ili one koji žele to da budu. Popusti i dodatne usluge biće omogućeni korisnicima "Biciklograd" kartice. Uz navedeno, biciklisti i biciklistkinje dobijaće periodična obaveštenja o biciklističkim događajima i aktuelnostima putem newslettera.
 


Program "Biciklograd pokrenut je pod sloganom "Iskoristi sve mogućnosti bicikliranja" sa partnerima u različitim oblastima. Popuste i pogodnosti za novosadske bicikliste obezbediće prepoznatljive kompanije i institucije kulture, sporta i rekreacije, turizma, prevoza i druge. Korišćenjem "Biciklograd" kartice biciklisti i oni koji će tek početi da bicikliraju mogu da ostvare popuste od 5% do čak 50% na robu i usluge, kao i da ostvare dodatne pogodnosti. Pored ovoga korisnici programa primaće obaveštenja o biciklističkim događajima, aktivnostima i zanimljivostima, uz mogućnost odjave. Spisak pogodnosti i partnera se svakodnevno proširuje. U programu "Biciklograd" učestvuju Srpsko narodno pozorište, Novosadsko pozorište, Gradska biblioteka u Novom Sadu, biciklistički servisi Invictabike shop, Ris Cycling, Cikloteka, Fanatic i drugi.

"Biciklograd" kartice dolaze u dve verzije: jednogodišnja i dvogodišnja.

Cene kartica su 500 i 800 dinara i mogu se izraditi i preuzeti u prostorijama Novosadske biciklističke inicijative u Ise Bajića 6A (lokal 4) svakog radnog dana od 10 do 14 i utorkom i četvrtkom od 17 do 19 časova. Deo prihoda ostvarenih prodajom kartica Novosadska biciklistička inicijativa usmeriće ka programskim aktivnostima kao što su edukacija u saobraćaju, istraživanje, javno zagovaranje i promocija biciklizma u Novom Sadu.

Popusti

Srpsko narodno pozorište 50% na jednu ili dve karte (na redovan program, odnosno sve osim premijera i gostovanja)

Novosadsko pozorište fiksna cena karte od 200 dinara, na redovan program

Gradska biblioteka 50%

Ris Cycling 10%

Cikloteka 10% na servis

Invictabike 10%

Fanatic 5-20%

Tempus (U sajle, brave) 5%

Vector 10%

Ranč Dobro prase 50% na smeštaj u kampu, 10% na jahanje konja

Bioskop Arena 50 dinara popusta za projekcije sredom (osim za premijere domaćih filmova i ako je sreda državni praznik)

Omladinski centar CK13 20% na bezalkoholna pića

Dunavski rafting iznajmljivanje kanua na sat vremena 50% popusta (sa karticom 150 dinara). Treba da se najavite na 062 961 0339 (Aleksandar Ćirić)

Mala Velika Knjiga 20% na sopstvena izdanja, 10% na izdanja drugih izdavača


Elektronska prijava

Korisnici/ce se mogu osim lično prijaviti i online, slanjem popunjene prijave. Plaćanje se može (osim lično) takođe izvršiti elektronski u ime korisnika na račun udruženja br. 340-11008992-96 (Erste banka).